Rijschool Stevens

Jouw rijbewijs, onze missie!

 
 

Laat hier jou ervaringen achter met Rijschool Stevens!

Gastenboek

35 berichten op 7 pagina's
Marit van der Haar
03-06-21 20:58:11
Heel erg bedankt Elroy voor de leuke en leerzame lessen! Elroy is zeker een aanrader, omdat hij zoveel geduld heeft en goed uitlegt.
Jessamy Klemke
27-05-21 12:50:28
Elroy heel erg bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Ik had het van niemand beter kunnen leren. Echt een super tijd gehad. Dankzij Elroy heb ik mijn rijbewijs gehaald, de beste instructeur en rijschool van Limburg!!!
joris hamers
11-05-21 14:40:01
Ik heb een fijne rijlesperiode bij Elroy gehad. Tijdens de lessen zorgde hij voor en prettige sfeer en was er op z'n tijd ook tijd voor wat humor. Elroy stelde me op mijn gemak, heeft me echt heel goed voorbereid op mijn examen. En daardoor ben ik ook nog eens de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Echt een aanrader.
Rafke ten Wolde
21-04-21 11:22:53
Ik heb een fijne tijd gehad bij deze rijsschool. Elroy is een instructeur met veel geduld. Hij is rustig en stelde mij op mijn gemak. Dit zorgde voor een fijne sfeer tijdens de lessen. Ook wist hij goed waar mijn zwakkere punten lagen en hier wist hij dan ook goed op in te spelen tijdens de lessen. Als je een rijsschool zoekt waar je op een leuke en leerzame manier je rijbewijs wilt halen, dan ben je bij deze rijsschool op het juiste adres!!
Carlijn Krijger
20-04-21 11:29:02
Ik heb een super fijne tijd gehad bij Elroy. Hij is heel persoonlijk en geeft me een vertrouwd gevoel. Er is een leuke en gezellige sfeer in de auto en heb daarom ook altijd veel plezier gehad in autorijden. Met de top begeleiding van Elroy ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Een dikke aanrader!
Tonen: 5  10   20
 
 
Opbellen
E-mail
Info